chome.gr #

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων.

Γενικοί Όροι

Το chome.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα  μέσω του Διαδικτύου της εμπορικής εταιρείας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Επωνυμία: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ ΥΑΛΙΚΑ
Διεύθυνση: Αραβαντινού 10 – ΤΚ 20400| Ξυλόκαστρο
Τηλ.: 2743022429 | Τηλ: 6980226610 | email: info@chome.gr
Αριθμός ΓΕΜΗ: 115291637000

Το chome.gr έχει σκοπό να παρέχει στον πελάτη τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τον επαγγελματία και το σπίτι. Διαρκής προσπάθεια της εταιρείας είναι η αναζήτηση νέων, εξειδικευμένων και πρωτοπόρων λύσεων, σε ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής και η συνεχής υποστήριξη των πελατών.

Η πλοήγησή σας στο chome.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.

Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλοήγησης στον ιστότοπο της και των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.

Για πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής/παραλαβής προϊόντων πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τους αντικαταστήσεις, επιστροφές και εγγυήσεις πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τους πολιτική απορρήτου πατήστε εδώ.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του chome.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, κτλ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταποίηση του περιεχομένου για οποιονδήποτε λόγο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια ή έγκριση της ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το chome.gr είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του chome.gr και της ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες chome.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Περιορισμός Ευθύνης

H ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά δεν ευθύνεται για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή τη μη εκτέλεση της παραγγελίας τους ή για τη μη έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσεως από επισκέπτες της ιστοσελίδας ή για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων σε προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

H ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ φροντίζει για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναγράφονται στον ιστότοπο της διατηρεί, όμως την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

H ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΛΗΣ φροντίζει για την εγκυρότητα της διαθεσιμότητας των προϊόντων της, την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της σχετικά με τη μη διαθεσιμότητά τους αλλά δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της.